Infrastructuur & Zaalverhuur

Sinds kort kunnen er opnieuw lokalen gehuurd worden in CC De Steiger. Hierbij dienen de social distance en hygiënische maatregelen steeds gerespecteerd te worden.

Het maximaal toegelaten aantal aanwezigen per activiteit verschilt van lokaal tot lokaal en hangt ook af van de aard van de activiteit. Het cultuurcentrum zoekt voor elke aanvraag graag samen met de organisator naar de geschikte ruimte en de toe te passen veiligheidsmaatregelen.

Het volledige coronadraaiboek van De Steiger vind je hier.

Neem contact op via het nummer 056/51 58 91 of via info@ccdesteiger.be.

Een uitgebreid foto- en video-album over onze lokalen vind je hier.
Tarieven en aanvraagformulieren vind je onderaan deze pagina.

> Sinds 1 september 2019 kan bij ons ook de Sint-Franciscuskerk gehuurd worden door socio-culturele verenigingen.
Klik hier voor meer info.

 

TheaterzaalTheaterzaal
CC De Steiger Menen beschikt over een zaal voor voorstellingen met 484 genummerde zitplaatsen. Het speelvlak op het podium is maximum 14m x 8,20m (zie technische fiche)  Er is mogelijkheid tot het gebruik van internet via WiFi-verbinding.
Geschikt voor theater, dans, muziek, voordrachten, modeshows,... 5 kleedkamers en artiestenfoyer, afzonderlijke inkom en vestiaire
Klik hier om de technische fiche van de Theaterzaal te downloaden.De Studio
De Studio is onze zaal voor kleinere voorstellingen, met 128 genummerde zitplaatsen in tribunevorm.  Het vlakke podium is maximum 9m x 9m en is omgeven door 3 zwarte doeken aan de cour-kant en jardin-kant en fond (zie technische fiche).  Er is mogelijkheid tot het gebruik van internet via WiFi-verbinding.
Klik hier om de technische fiche van De Studio te downloaden.Tentoonstellingszaal
Onze tentoonstellingsruimte meet 27m x 11,75m. 
Deze zaal beschikt over 19 verplaatsbare wanden (b 1,62m x h 2,40m) volgens een vast railsysteem en is uitgerust met spots.
Er is mogelijkheid tot het gebruik van verschillende soorten sokkels en vitrinekasten.
Klik hier om het zaalplan van de tentoonstellingszaal te downloaden.Polyvalente zaal (Lokalen 1+2+3)
Op de eerste verdieping bevindt zich een ontmoetingsruimte met een oppervlakte van 361m². In deze zaal kunnen maximum 240 personen comfortabel aan tafels plaatsnemen. De zaal kan verduisterd worden en beschikt over een projectiescherm. Er is mogelijkheid tot het gebruik van internet via WiFi-verbinding.
Verder kan ook volgend materiaal gehuurd worden: beamer, cd-speler, micro’s, mobiele lichtinstallatie, podiumelementen en spots.Lokaal 1
Deze vergaderzaal heeft een oppervlakte van 77m².  In deze zaal kunnen maximum 40 personen comfortabel aan tafels plaatsnemen.  De zaal kan verduisterd worden en beschikt over een projectiescherm. Er is mogelijkheid tot het gebruik van internet via WiFi-verbinding.
Verder kan ook volgend materiaal gehuurd worden: beamer, cd-speler, micro’s.Lokaal 2
Lokaal 2 is een vergaderzaal met een oppervlakte van 77m². In deze zaal kunnen maximum 40 personen comfortabel aan tafels plaatsnemen.  De zaal kan verduisterd worden en beschikt over een projectiescherm. Er is mogelijkheid tot het gebruik van internet via WiFi-verbinding.
Verder kan ook volgend materiaal gehuurd worden: beamer, cd-speler, micro’s.Lokaal 3
Lokaal 3 heeft een oppervlakte van 207m².  In deze zaal kunnen maximum 120 personen comfortabel aan tafels plaatsnemen. De zaal kan verduisterd worden en beschikt over een projectiescherm. Er is mogelijkheid tot het gebruik van internet via WiFi-verbinding.
Verder kan ook volgend materiaal gehuurd worden: beamer, cd-speler, micro’s, mobiele lichtinstallatie, podiumelementen en spots.Hobbyzaal
Deze zaal voor educatief gebruik heeft een oppervlakte van 155m². In deze zaal kunnen maximum 80 personen comfortabel aan tafels plaatsnemen. De zaal kan verduisterd worden en beschikt over een projectiescherm, een afwasbak en vaste kapstokken. Er is mogelijkheid tot het gebruik van internet via WiFi-verbinding.
Verder kan ook volgend materiaal gehuurd worden: beamer, cd-speler, micro’s.Oefenzaal
De oefenzaal wordt gebruikt voor bewegingsactiviteiten en heeft een oppervlakte van 230m². In deze zaal kunnen maximum 50 personen comfortabel plaatsnemen. Deze ruimte beschikt over een laminaatvloer, een grote spiegelwand, balletbarres en vaste kapstokken.
Verder kan ook volgend materiaal gehuurd worden: cd-speler, headset. Leskeuken
CC De Steiger Menen beschikt over een leskeuken met een oppervlakte van 124m². In deze zaal kunnen maximum 40 personen comfortabel aan tafels plaatsnemen. Deze ruimte beschikt over een mobiel kookeiland met vitrokeramisch kookfornuis, een koelkast, een kleine diepvries, 2 spoelbakken, 2 ovens en vaste kapstokken. Er is tevens mogelijkheid tot het huren van diverse keukenmaterialen.Al deze lokalen zijn te huur voor verenigingen en organisaties!

Voor tarieven en andere informatie:
Nicolas Keygnaert, Carine Knops
Tel. 056 51 58 91
e-mail: info@ccdesteiger.be

- Klik hier voor het gebruiksreglement van CC De Steiger Menen

- Huurprijzen CC De Steiger voor Meense verenigingen: klik hier.
- Huurprijzen CC De Steiger voor commerciële organisaties en niet-Meense verenigingen: klik hier.
- Huurprijzen CC Lauwe: klik hier.

- Aanvraagformulier CC De Steiger Meense vereniging: klik hier
- Aanvraagformulier CC De Steiger commerciële organisatie of niet-Meense organisatie: klik hier
- Aanvraagformulier CC Lauwe: klik hier