#cultuurintijdenvancorona

Na maanden van herbronnen, sleutelen, en het opzetten van nieuwe en aangepaste activiteiten, vliegen we er met veel plezier terug in. Met straffe voorstellingen, projecten, festivals en expo’s - soms in een ander format, wel steeds vindingrijk en veilig!

Bij elke wijziging van de coronamaatregelen grijpen we meteen in en staan zo steeds garant voor een optimale en bovenal veilige beleving van elke activiteit. We zijn voorbereid op de verschillende scenario’s en communiceren steeds rechtstreeks met alle tickethouders.  

Tickets

Vanaf 24 augustus kan je tickets én abonnementen bestellen. Indien een activiteit niet zou kunnen plaatsvinden, of in een andere formule of op een andere locatie, brengen we je daar meteen van op de hoogte. Tickets worden bij afgelasting steeds terugbetaald. 

De capaciteit voor elke voorstelling wordt steeds afhankelijk van de geldende maatregelen en afstandsregels op de locatie bepaald. Indien die wijzigt communiceren we daar meteen over.

Omwille van de coronamaatregelen is het voorlopig niet mogelijk om bij het bestellen van tickets of abonnementen zelf je zitplaats te kiezen!

Cultuur en corona?

We namen in elk geval nu al de volgende maatregelen, en geven deze tips, voor een veilig bezoek aan het cultuurcentrum:

•    Reserveer je tickets bij voorkeur online 
•    Bij aankoop van tickets aan de balie, vragen wij om indien mogelijk met de kaart te betalen.
•    Om de ‘social distancing’ te kunnen respecteren, is de capaciteit van bepaalde voorstellingen beperkt en is het mogelijk dat de locatie alsnog aangepast wordt. Op de website vind je steeds de laatste informatie. We bezorgen alle praktische info ook steeds in aanloop naar de activiteit via e-mail.
•    Het publiek wordt steeds op een veilige manier naar hun zitplaatsen begeleid.
•    Ook voor vernissages wordt het aantal deelnemers beperkt. Vooraf inschrijven is steeds noodzakelijk.
•    In de gebouwen worden de nodige hygiënemaatregelen in acht genomen. Contactoppervlakken, sanitair e.d. worden regelmatig gereinigd. We voorzien in het gebouw ook overal alcoholgel om je handen te ontsmetten. 
•    Het dragen van een mondmasker in onze gebouwen is op heden verplicht. 
 

#cultuurintijdenvancorona