Vacature!

  • in de categorie: Algemeen

  • op donderdag 22 maart 2018


CC De Steiger zoekt een halftijds toezichter/onderhoudsmedewerker (m/v)

Word jij onze nieuwe collega?

Functienaam:
Toezichter/onderhoudsmedewerker (m/v) (19u)

Functieomschrijving:
1. Je houdt overwegend toezicht ’s avonds en op zaterdag en ondersteunt de gebruikers met enkele basistechnieken (aansluiten beamer, microfoon, …). Een interne opleiding hiervoor is voorzien.
2. Je ontvangt de bezoekers en maakt ze wegwijs in het cultuurcentrum. Na de kantooruren ben jij het aanspreekpunt voor de gebruikers van het gebouw.
3. Je voert tijdens je permanentieopdracht ook kleine onderhoudswerken uit in het gebouw, je helpt mee met de op- en afbouw van voorstellingen of tentoonstellingen en je zet de lokalen klaar voor verhuur.
4. Je maakt deel uit van het dynamische team van CC De Steiger en kan mee werken aan de uitvoering van diverse projecten, festivals en andere evenementen. Je krijgt de mogelijkheid om in die polyvalente rol te groeien.

Type job:
Deeltijds vervangingscontract 19u per week, onmiddellijke indiensttreding (09/04/2018).

Wij bieden:
- Bezoldiging op basis van loonbarema PC 329.01 sector cultuurspreiding A3 (admin., tech., log. assistent) met een maximum van 10 jaar anciënniteit.
- Maaltijdcheques (€ 5,00).
- Fietspremie (€ 0,23/km).
- Een hospitalisatieverzekering.
- Volgens de sectorale flexibiliteit wordt er een compensatie toegekend van 20% voor flexuren gepresteerd boven 40 uur per week, boven 9 uur per dag, ’s nachts tussen 20u en 6u, op zondagen of op feestdagen. De 20%-compensatie wordt toegekend in de vorm van compensatierust.

Werkervaring:
Geen ervaring vereist, is wel meegenomen.

Studie:
Geen specifieke studievereisten, technische achtergrond is meegenomen.

Extra opties:
- Talen: Nederlands goed
- Rijbewijs: wenselijk, categorie B

Hoe solliciteren?
Stuur je motivatiebrief en Curriculum Vitae (via e-mail) naar nancy.deconinck@menen.be vóór 4 april 2018. Indien je kandidatuur wordt weerhouden nodigen we je uit voor een gesprek en een technische proef.
 

Cultuurcentrum De Steiger vzw
Waalvest 1
8930 Menen
056 51 58 91
www.ccdesteiger.be

Vacature!