Ell Circo D’ell Fuego: La Familia D’ell Fuego

  • Op dinsdag 13 juni 2023 tot zaterdag 17 juni 2023

  • Sportcampus Ter Linde, Volkslaan, Menen
  • Categorie: Boulevard Solar
Ell Circo D’ell Fuego: La Familia D’ell FuegoEll Circo D’ell Fuego: La Familia D’ell Fuego

Circus ontdekken in Menen!
Een veld groeit uit tot een acrobatendorp vol verwondering, uitdaging en plezier. Een week lang wordt Menen de ideale plek om circus te ontdekken.  

Iedereen acrobaat! 

Circus ontdekken, dat is circus zien, doen én beleven. Ell Circo D’ell Fuego en Circusatelier Woesh leiden jongeren uit Menen op tot acrobaat. Naast een reeks workshops voor scholen, kan iedereen op woensdagnamiddag langskomen voor een stoomcursus in verschillende circustechnieken. Jongeren vanaf 10 jaar beleven een onvergetelijke vliegervaring aan de vliegende trapeze!

La Familia D’ell Fuego 

Op vrijdag- en zaterdagavond is iedereen welkom in het circusdorp! Eerst tonen de kinderen uit de workshops hun kunsten. Daarna wachten jonge artiesten, klaar voor een professionele circuscarrière, je op in de grote tent. Ze zorgen voor een dynamische voorstelling vol verrassende acts. MC Laure Osselin is eigenwijze gastvrouw van de show.
De vliegende acrobaten van de Fantastic Flying Fuegos sluiten het programma op spetterende af met een spectaculaire vliegdemonstratie in het avondlicht.

Ell Circo D’ell Fuego (ECDF) is een haven voor circusondernemers. Het brengt jong en minder jong in contact met circus en zet daarbij maximaal in op ontdekking, ontwikkeling en ondernemerschap. 

INFO

  • Locatie: Sportcampus Ter Linde, Volkslaan, Menen
  • ‘Iedereen acrobaat’: gratis workshops op woensdag 14 juni van 13.00 u. tot 17.00 u.
  • ‘La Familia d’Ell Fuego’: voorstellingen op vrijdag 16 juni 2023 om 20.00 u. en op zaterdag 17 juni om 20.00 u.