Cie. O Quel Dommage: 'Ma Tache / Mijn Vlek' (4+)

  • Op dinsdag 21 februari 2023 om 15:00

  • De Studio
  • Categorie: Familie
Cie. O Quel Dommage: 'Ma Tache / Mijn Vlek' (4+)

Een visuele, woordloze voorstelling, waarin schaduw en schaduwspel centraal staan. 

Compagnie O Quel Dommage verdiende reeds haar strepen in Franstalig België en in het buitenland, wordt regelmatig gevraagd voor festivals en sleepte reeds verschillende prijzen in de wacht. Hoog tijd dus om de taalgrens over te steken!

Klik, je duwt op een schakelaar en … het licht springt aan en gehoorzaamt je. 
Is dat geen wonder?
Samen met het licht wordt ook de schaduw geboren. En daarvan maakt onze heldin haar speelterrein.

Vandaag is het Rita’s verjaardag, maar echt blij is ze niet. Haar kamer is opgeruimd zoals het hoort, haar kleren zijn netjes gestreken zoals het hoort, alles is netjes geregeld, ja, zoals het hoort. Maar stiekem vindt Rita dit allemaal wat saai… Pff, zoals het hoort… Wat zou ze het graag eens anders zien!

Wanneer de lichtzekering het begeeft, slaat Rita’s fantasie heerlijk op hol en krijgt ze verrassend genoeg toch bezoek voor haar verjaardag. Van een vreemde die, bij nader inzien, toch niet zo vreemd is als eerst gedacht…

‘Ma tache’ is een visuele, woordloze voorstelling, waarin schaduw en schaduwspel centraal staan. De kracht van de verbeelding in combinatie met fris spel houden je aandacht gegarandeerd vast!

Concept: Clara Lopez
Spel: Clara Lopez en Natalia Weinger of Monica Varela Couto
Regie: Olivier Mahiant - Coaching: Marie Limet - Dramaturgisch advies: Jean Lambert - Scenografie: Sandrine Clark - Kostuums: Sandrine Clark - Muziek: Gilles Cremer - Lichtontwerp: Mark Elst en Sébastien André
Organisatie: CC De Steiger m.m.v. Gezinsbond Regio Kortrijk-Menen

€ 9 - € 7 -26j
Korting vriendenpas: € 2 per ticket
Korting Gezinsbond: € 2 per ticket (kortingen niet cumuleerbaar)