Jens Dendoncker: Bang van Dendoncker (Uitverkocht!)

  • Op vrijdag 22 november 2019
  • om 20:15
  • Theaterzaal
  • Categorie: Humor
Jens Dendoncker: Bang van Dendoncker (Uitverkocht!)

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo’s Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor zijn eerste soloprogramma. Door mening jurylid en comedyfan geprezen vanwege zijn ‘hoge aaibaarheidsfactor’en ‘geloofwaardig, ijzersterk spel’, brengt hij niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid maar ook zijn beste grappen mee naar het theater.

Deze fantastische voorstelling leverde in zijn eerste seizoen enkel uitverkochte zalen op en een lovende 4 sterren recensie in De Standaard.
Ook op televisie is Jens niet meer weg te denken. Zijn verschijning in ‘Hoe zal ik het zeggen?’, ‘Beste Kijkers’ en ‘De slimste mens ter wereld’ werden goed gesmaakt. In oktober 2018 start het tweede seizoen van het succesvolle VTM-programma ‘Hoe zal ik het zeggen?’

Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte ‘angry young man’ wordt in ‘Bang van Dendoncker’ een persoonlijk verhaal verteld. Een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel die jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een hoop grappen én met genoeg aanknopingspunten voor het grote publiek, dat deze jongeling weldra collectief in de armen zal sluiten.

Jonge Kempenaar Jeroen Verdick is het vaste voorprogramma van Jens Dendoncker.


Kaarten:  € 12,00 - € 11,00 met reductie - € 9 -26 jaar
Deze voorstelling is helemaal uitverkocht!

Video's