Steven Mahieu: Zonder filter

  • Op donderdag 21 december 2017
  • om 20:15
  • Theaterzaal
  • Categorie: Humor
Steven Mahieu: Zonder filter

Zonder Filter is de derde voorstelling van Steven Mahieu die eerder bij ons Maniak en Mahieustueus speelde. Beide shows werden met 4-sterrenrecensies bekroond. Want Steven Mahieu brengt pure stand-up, recht uit het hart, met succes én applaus.

Stel dat er een filter in je hoofd zit die filtert wat je denkt en voelt. En dat je daarnaar leeft en handelt. Omdat je denkt dat je ‘zo’ bent. 

Maar stel nu ook eens dat je die filter kan wegnemen én dat je dan onmiddellijk een voorstelling begint te schrijven. Wat zou dat geven? Wordt het dan gênant, pijnlijk of blijft alles gewoon zoals tevoren? Wij gokken alvast op dat eerste, maar kom vooral zelf ontdekken hoe Steven er ‘filterloos’ uit ziet.

De lachspieren worden eerst vakkundig opgewarmd door Karel Ghyoot. Karel Ghyoot is een geboren verteller en performer.  Aan de hand van zijn gitaar en stem neemt hij het publiek mee in een heel apart universum, waarbij niemand onberoerd blijft.

“Karel Ghyoot is duidelijk uit het juiste hout gesneden om als frontman op te treden. Hij klinkt geloofwaardig en beschikt over een breed bereik waarmee hij boeiend kan zingen (…) De zanger lijkt wel een familielid van Eddie Vedder, de zanger van Pearl Jam” (Tumult FM)


Tekst & spel: Steven Mahieu
Klankborden: Randall Casaer, Arne Sierens, Wouter Deprez en Kim Rau​
Productie: 5to9 Management - Foto: Sander Belmans
Kaarten: € 12,00 - € 11,00 met reductie - € 9,00 -26 jaar