Marble Sounds

  • Op vrijdag 29 januari 2021
  • om 20:15
  • OC Lauwe
  • Categorie: Muziek
Marble Sounds

Marble Sounds ontpopte zich de voorbije jaren tot één van de parels van de Belpop, inclusief internationale allures. 

Met hun bloedmooie jongste album ‘The Advice To Travel Light’ onder de arm, verwarmt de band je met een oorverdovende zachtheid.

Al meer dan tien jaar perfectioneert opperhoofd Pieter Van Dessel het geluid van Marble Sounds. Anno 2020 staan vier langspelers, twee MIA-nominaties en YouTube-successen met miljoenen views (‘Good Occasions’, ‘The Time to Sleep’ en de oorwurm ‘Leave The Light On’) op de teller en is de band een gevestigde waarde in de Belgische muziekscène.

‘The Advice To Travel Light’ borduurt verder op het gekende Marble Sounds-recept, maar graaft ook dieper. Elf indringende, diep gelaagde songs: van vederzacht en ingetogen, naar dreigende, wijds uitgesponnen filmische klanktapijten.

“Marble Sounds legden een warm deken over het publiek. Nu de herfst is aangebroken en de bomen hun bladeren loslaten, dient ‘The Advice To Travel Light’ zich aan als een welgekomen vluchtheuvel. Doe er uw voordeel mee. En ga zeker eens kijken wanneer de makers een podium in uw buurt inpalmen.”  **** Focus Knack

Kaarten: € 20 – € 18 met reductie – € 17 -26 jaar

Video's