Gebroed!

  • Op vrijdag 22 april 2022 tot zaterdag 23 april 2022

  • CC De Steiger
  • Categorie: Specials
Gebroed!

Met het festival Gebroed! richten we onze pijlen op de nieuwe generatie kunstenaars.  We selecteren opnieuw de beste nieuwe muzikanten, beeldend kunstenaars en theatermakers.

Ons festival is - na twee geannulleerde edities - aan zijn derde editie toe. Je zal óns niet horen zeggen dat het ‘stilaan een traditie’ wordt. Net zoals de vorige jaren, starten we ook nu met een maagdelijk wit blad. Onze programmatoren schuimen de komende maanden festivals, showcases en andere toonmomenten af op zoek naar die muzikanten, theatermakers en beeldende kunstenaars waar wij in geloven.

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 april zindert elke vierkante meter van ons gebouw van talent, goesting en branie. Twee dagen lang is CC De Steiger de place to be voor iedereen die zich wil laten prikkelen door kakelvers werk van een nieuwe generatie kunstenaars. Naast de tentoonstelling die het resultaat is van een residentie in ons museum, en de talrijke optredens en theatervoorstellingen, zorgen de bijzondere inkleding, de dj’s en de foodbar voor het perfecte festivalgevoel.

Organisatie: CC De Steiger i.s.m. boeGie-woeGie
Info: www.gebroed.be
Tickets zijn te koop vanaf 2 januari 2022.