BonteHond & Orkater: 'Hier zit niemand op te wachten' (8+)

  • Op zondag 19 maart 2023 om 15:00

  • Theaterzaal
  • Categorie: Theater
BonteHond & Orkater: 'Hier zit niemand op te wachten' (8+)

Twee Nederlandse theatergezelschappen slaan de handen in elkaar voor een zeer muzikale out-of-the-box voorstelling. 

In de hoofdrol herkennen we de heren van het collectief More Dogs, die in april 2022 opgemerkte gasten waren op ons festival Gebroed!

Met zo weinig tijd om te leven en over dingen na te denken heb ik net ongeveer de juiste hoeveelheid tijd besteed aan deze vlinder - Richard Brautigan

Een doelloos bestaan kan echt niet meer. We zijn omringd door successen en alles ligt langs een meetlat. We willen meer. En meer is nooit voldoende. Het moet sneller. En het is nooit snel genoeg.
Júist daarom maken wij deze voorstelling. Want wat gebeurt er als je vergeet wat je allemaal moet behalen? En wat is dan een zinvol bestaan? Wat als niets meer moet en alles mag?
Vanuit een vurig geloof dat het doel alles heeft verziekt -het heiligt zelfs geen middelen- proberen we voor één keer niét zoveel mogelijk mensen zo gelukkig mogelijk te maken. 

‘Hier zit niemand op te wachten’ is een lofzang op bewegen zonder doel en breekt een lans voor het ontdekken van dat wat je niet zoekt. Onder regie van Judith Faas brengt het Orkater-collectief More Dogs samen met vier fysieke spelers een montagevoorstelling vol energie, toevalligheden en muziek: een voorstelling waar je nou net niet op zat te wachten. 

Concept en regie: Judith Faas
Tekst, spel en muziek: Orkatercollectief More Dogs: Gode Kempen, Julien Neirynck, Elias Vandenbroucke i.s.m. Melvin Aroma, Felix Schellekens, Jeffrey Creepashu Loewenicht, Barbara Brink, Danisha Martis
Kostuums: Eleftheria Lavdaki - Decor: Ruben Wijnstok - Decorbouw: Emiel Veken - Lichtontwerp: Stefan Dijkman - Techniek: Steven Raapis Dingman, Guido van den Hof - Dramaturgie: Wieke ten Cate - Regieassistentie: Millie Lijbers - Productie: Daan de Lau, Colleen Smit
Organisatie: CC De Steiger m.m.v. Gezinsbond Regio Kortrijk-Menen

€ 9 - € 7 -26j
Korting vriendenpas: € 2 per ticket
Korting Gezinsbond: € 2 per ticket (kortingen niet cumuleerbaar)