Compagnie Cecilia / Arne Sierens: ‘Heilig Hart’

  • Op donderdag 27 september 2018
  • om 20:15
  • Theaterzaal
  • Categorie: Theater
Compagnie Cecilia / Arne Sierens: ‘Heilig Hart’

‘Heilig Hart’ vertelt het grappig en tegelijk pakkend verhaal van twee vrouwen en twee mannen die hun weg zoeken op de kronkelende autostrade van het leven. Daarbij crashen ze meer dan ze willen. Midden in de grillen van hevige verleiding en bijna opgebrand, zitten hun verslaafde zielen en lijven vol moed maar ook wanhoop.

Ontwapenend eerlijk en vol kleurrijke panache toveren Robrecht Vanden Thoren (o.a. ‘Poepsimpel’, ‘Tom & Harry’) en Gilles De Schryver (o.a. ‘Tom & Harry’, ‘Code 37’) samen met Anemone Valcke (o.a. ‘Offline’, ‘Bevergem’) en Linde Carrijn (o.a. ‘Vermist’) één grote serenade en smeekbede naar redding tevoorschijn. Ja, liefde kan sneller verloren gaan dan we willen, maar moet alstublieft absoluut ook terugkeren. Welkom op de roetsjbaan van Heilig Hart!

De ‘grootmeester van het alledaagse melodrama’ Arne Sierens gaat weer voor een schaamteloos maar erg ontroerend verhaal over een bende banale mensen. ‘Heilig Hart’ is na ‘Poepsimpel’ en ‘Zingarate’ het derde deel van Sierens’ drieluik over ‘Liefde in de knoop en hoe je dat kan ontknopen.’ 


Tekst en regie: Arne Sierens
Spel: Linde Carrijn, Gilles De Schryver, Robrecht Vanden Thoren, Anemone Valcke 
Livemuziek: Jean-Yves Evrard - Dramaturgie: Maaike Tubex - Scenografie: Guido Vrolix 
Fotografie: Kurt Van der Elst - Met steun van: Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent 

Kaarten: € 16,00 - € 15,00 met reductie - € 13,00 -26 jaar
Extra: inleidende babbel om 19.30 u. in de Studio

Na de voorstelling kruipt the one and only Arne Sierens achter de draaitafels voor een heftige afterparty!

Video's