Maaike Cafmeyer en Peter De Graef: ‘Hullep!’

  • Op vrijdag 7 januari 2022
  • om 20:15
  • Theaterzaal
  • Categorie: Theater
Maaike Cafmeyer en  Peter De Graef: ‘Hullep!’

Een tragikomische, muzikale theatervoorstelling waarin rasactrice Maaike Cafmeyer en meester-verteller Peter De Graef ongegeneerd op zoek gaan naar het antwoord op tal van levensvragen. 

Bent u oppervlakkig in het contact met anderen? Vertelt u vaak sterke verhalen? Probeert u zich beter voor te doen dan u bent? Komt u charmant over? Hebt u een sterk gevoel van eigenwaarde? Schept u wel ’s op? Hebt u een positief oordeel over uw talenten en vaardigheden?

Klopt het dat u geen enkele moeite hebt met betrapt worden op leugens? Vindt u voor alles een uitleg of excuus? Belooft u alles op uw erewoord? Bedriegt u anderen en schenkt u daarbij geen aandacht aan wat dat voor hen betekent? Maakt u geen probleem van overspel of betaalt u geleend geld niet terug? Voelt u wel ’s spijt?

Vindt u dat mensen het mis hebben als ze u van iets beschuldigen? Vindt u mensen die geloof en vertrouwen in u hebben gesteld achterlijk, dom en naïef als ze door u in de problemen zijn gekomen? Hebt u een sterke behoefte aan prikkeling? Heeft u een afkeer van verveling? Houdt u van risico’s?

‘Hullep’ is een tragikomische, muzikale theatervoorstelling waarin rasactrice Maaike Cafmeyer en meester-verteller Peter De Graef ongegeneerd op zoek gaan naar het antwoord op tal van levensvragen. Op het podium krijgen ze het gezelschap van topmuzikanten Frans Grapperhaus, Tine Roelens en Sara De Smedt.

Spel: Maaike Cafmeyer en Peter De Graef
Tekst: Peter De Graef
Regie: Yahya Terryn
Muziekcompositie en -uitvoering op scène: Sara De Smedt, Tine Roelens en Frans Grapperhaus
Lichtontwerp en techniek: Alexander Ronsse (Theatech)
Kostuum en decor: Koen Onghena
Productie: BroedBloeders vzw 
€ 17 - € 16 met reductie - € 14 -26 jaar