Dansgroep Helios

  • Op vrijdag 11 januari 2019
  • tot vrijdag 1 februari 2019

  • CC De Steiger
  • Categorie: Vorming
Dansgroep Helios

Hou je van dansen en wil je de meest mooie, dynamische en afwisselende choreografieën leren? Bij Helios kun je leuke danscursussen volgen en genieten van alles wat dans te bieden heeft! 

Hedendaagse dans is een ruim en moeilijk exact te omschrijven dansstijl. Grondwerk, natuurlijke bewegingen en dynamiek zijn kenmerkende eigenschappen. Essentieel is het gebruiken van het lichaam en de bewegingen als communicatie- en expressiemiddel.
Waarom kiezen voor hedendaagse dans? Je leert gebruik te maken van de zwaartekracht en op een natuurlijke manier te bewegen vanuit impulsen. Je ontwikkelt dansaspecten zoals ademhaling, ruimtegebruik, verschillende ritmestructuren, frasering, improvisatie.
Hou je van dansen en wil je de meest mooie, dynamische en afwisselende choreografieën leren? Bij Helios kun je leuke danscursussen volgen en genieten van alles wat dans te bieden heeft!
Bij Dansgroep Helios krijg je les van ervaren lesgevers en zij zorgen dat je beheersing krijgt over de nodige danstechniek in combinatie met een flinke lading dansplezier. De lessen zijn energiek en gewoon fun! In een prettige sfeer krijg je les en je mag helemaal jezelf zijn. Met stimulerende en gevarieerde muziek dansen we samen de sterren van de hemel.
Vanaf het eerste leerjaar kun je bij ons terecht. Of je nu beginnend of gevorderd bent en aan je techniek wil werken of wanneer je juist voor je conditie komt:

Wie en Wanneer?
 10 tot 14 jaar (5de lj – 2de sec.): vrij. 17.15 tot 18.15 u        
+ 14 jaar (vanaf 3de sec.): vrij. 18.30 tot 20.15 u.        

Januari:    11- 18 - 25
februari:      1 - 8 – 15 – 22 
maart:      1 - 15 – 22 - 29
april:      5 - 26
mei:       3 – 10 – 17 – 24

Begeleiding: Catherine Lavogez, Nelle Dierynck
Inschrijvingsgeld: € 68,00 of € 46,00 voor de 2de en volgende kinderen uit hetzelfde gezin incl. verzekering mits betaling voor de aanvang van de lessenreeks! Vrijetijdscheques mogelijk. 

Helios Toonmoment 
Zaterdag 26 januari 2019 
Studio CC De Steiger 
15u toonmoment 
15.30u Taart en koffie