De natuurlijke vegetarische keuken

  • Op woensdag 13 maart 2019
  • tot woensdag 13 maart 2019
  • vanaf 19:00 uur tot 22:00 uur

  • CC De Steiger
  • Categorie: Vorming
De natuurlijke vegetarische keuken

Vegetarisch koken is meer dan alleen het vlees weglaten. Het is nieuwe producten leren kennen en gebruiken, je maaltijden bewuster leren samenstellen, opbouwen en vormgeven.

In deze basisreeks leer je eenvoudige, kleurrijke, smakelijke vegetarische maaltijden bereiden die volwaardig en compleet zijn. Daarvoor gebruik je seizoensproducten, graansoorten, plantaardige eiwitten en oliën en een grote waaier aan verse en gedroogde kruiden en specerijen, vegetarische bindmiddelen en natuurlijke zoetmiddelen. 
Breng een schort, bewaarpotjes, schilmesje en een snijplank mee.

Datum: 3 woensdagen 13 – 20 – 27 maart  van 19.00 tot 22.00 u.

Begeleiding: Peter Vandermeersch, kookschool De Zonnekeuken i.s.m. Vormingplus MZW.
Inschrijving: € 99,00 inclusief ingrediënten.
Zowel voor de beginnende als de gevorderde kok.

Online inschrijven