Koken en bakken met glutenvrije granen en melen

  • Op woensdag 6 november 2019
  • om 19:00
  • CC De Steiger
  • Categorie: Vorming
Koken en bakken met glutenvrije granen en melen

Je leert smakelijke, eenvoudige en kleurrijke bereidingen klaarmaken met de glutenvrije granen zoals rijst, gierst, maïs en een aantal aanverwanten zoals boekweit, quinoa en amaranth.

Ook melen zoals kikkererwtenmeel en kastanjemeel leer je gebruiken. Je leert op die manier tal van hartige bereidingen, hoofdgerechten alsook desserts maken zonder gluten. De glutenvrije granen en melen bieden tal van mogelijkheden om ons voedingspatroon te verrijken en uit te breiden. Het doel van deze les is om deze mogelijkheden volop te leren kennen. Deze sessie is geschikt voor iedereen met een interesse in het glutenvrije koken.

Datum: woensdag 6 november van 19.00 tot 22.00 u.
Begeleiding: Peter Vandermeersch, kookschool De Zonnekeuken i.s.m. Vormingplus MZW - www.dezonnekeuken.be
Inschrijving: € 35,00 inclusief ingrediënten.
Zowel voor de beginnende als de gevorderde kok. Breng een schort, bewaarpotjes, schilmesje en een snijplank mee.