Speltbrood bakken

  • Op woensdag 3 april 2019
  • tot woensdag 3 april 2019
  • vanaf 13:30 uur tot 16:00 uur

  • CC De Steiger
  • Categorie: Vorming
Speltbrood bakken

Spelt krijgt meer aandacht dan ooit tevoren. Speltbrood kent zijn oorsprong in de vroege middeleeuwen en was naast roggebrood een algemeen geconsumeerd brood.

Bij spelt, helemaal bij biologische spelt, blijven de voedingsstoffen tijdens het maalproces behouden. 

In deze les wordt het bakproces op ambachtelijke wijze gedemonstreerd.

De cursisten kunnen nadien het resultaat en het verschil proeven en krijgen een proever mee.

Datum: woensdag 3 april van 13.30 tot 16.00 u.

Begeleiding: Bernard De Brabandere
Inschrijving: € 5,00 ( + € 2,00 voor de ingrediënten aan de lesgever te betalen)
Maximum 15 deelnemers.
> Online inschrijven