Verfijnde gerechten: eindejaarsmenu's (volzet)

  • Op dinsdag 8 oktober 2019
  • tot dinsdag 19 november 2019
  • vanaf 13:30 uur

  • CC De Steiger
  • Categorie: Vorming
Verfijnde gerechten: eindejaarsmenu's (volzet)

Eindejaar staat synoniem voor gezellig tafelen met vrienden of familie. Wil je graag feestelijke gerechten met een gastronomische toets? Dan schotelen wij je de perfecte formule voor.

We maken samen stap voor stap een volledig menu klaar. Tussendoor pauzeren we regelmatig om van de klaargemaakte creaties te proeven met een glaasje wijn. Je maakt tijdens drie demonstratielessen kennis met nieuwe ingrediënten en technieken. Je krijgt handige suggesties, wenken en recepten die je kunnen inspireren voor de feesttafel. De gerechten zijn door iedereen te maken, zowel door de meer ervaren hobbykoks, als door diegene die nog niet zo vertrouwd zijn met de kookkunst. Op het menu staan: kabeljauwhaasje op zijn oosters met oesterzwammen, gevuld gevogelte met boschampignons en tal van nieuwe gerechtjes

Data:
3 dinsdagen van 13.30 tot 16.00 u:
Oktober: 8 – 15 – 22

of 3 dinsdagen van 19.00 tot 21.30 u:
Oktober: 8 – 15 – 22

of 3 dinsdagen van 13.30 tot 16.00u:
November: 5 – 12 – 19

of 3 dinsdagen van 19.00 tot 21.30u:
November: 5 – 12 – 19

Begeleiding: Brigitte Beddeleem, Ann Ghesquière, Marie Paule Delbeke
Inschrijving: € 36,00 + € 40,00 de 1ste les voor de ingrediënten te betalen aan de lesgeefster, recepten inbegrepen.
Deze reeks is helemaal volzet!