Verfijnde gerechten

  • Op dinsdag 12 februari 2019

  • CC De Steiger
  • Categorie: Vorming
Verfijnde gerechten

Wat is er heerlijker dan een seizoenmenu of een speciaal menu om met familie en vrienden te degusteren?

Je maakt tijdens drie demonstratielessen kennis met nieuwe ingrediënten en technieken. Je krijgt handige suggesties, wenken en recepten die je kunnen inspireren voor zowel de dagelijkse keuken als voor de feesttafel.
De gerechten zijn door iedereen te maken, zowel door de meer ervaren hobbykoks, als door diegene die nog niet zo vertrouwd zijn met de kookkunst.
Na de demo degusteren we het menu van aperitiefhapje tot dessert, begeleid door een passend glaasje wijn.

Data: 

Reeks 1 Namiddag : 3 dinsdagen van 13.30 tot 16.00 u:
    februari:    12 – 19 – 26 - online inschrijven

Reeks 1 Avond : 3 dinsdagen van 19.00 tot 21.30 u:
    februari:    12 – 19 – 26 - online inschrijven

Reeks 2 Namiddag : 3 dinsdagen van 13.30 tot 16.00u:
    maart:    19 – 26 - online inschrijven
    april:          2

Reeks 2 Avond : 3 dinsdagen van 19.00 tot 21.30u:
    maart:    19 – 26
    april:          2 - online inschrijven

Begeleiding: Brigitte Beddeleem, Ann Ghesquière, Marie Paule Delbeke

Inschrijving: € 36,00 +  € 30,00 de 1ste les voor de ingrediënten te betalen aan de lesgeefster, ·recepten inbegrepen. Maximum 22 deelnemers per groep.