Peter Vandermeersch, kookschool De Zonnekeuken

Snijtechnieken

Je bereidingen worden aantrekkelijker, creatiever en meer gevormd wanneer je je groenten op zeer diverse manieren en aan de hand van diverse snijtechnieken leert verwerken.

Vormen zoals julienne, brunoise, carré en mirepoix maar ook technieken zoals ciseleren, eminceren, roll cut, snipperen, chiffonade en het snijden van driehoeken, cocottes en staafjes komen o.a. aan bod in deze les en kun je zelf inoefenen.

Je leert verder de verschillende soorten messen uit de keuken kennen, er mee te werken en hoe deze zelf ook scherp te houden.

Datum: Woensdag 6 maart van 19.00 tot 22.00 u.
in Het Applauws, Lauwe
Begeleiding: Peter Vandermeersch, kookschool De Zonnekeuken i.s.m. Avansa Mid- en Zuidwest
Inschrijving: € 30,00

Locatie

leskeuken Applauws Lauwe

Datum

06.03.2024 19:00-22:00 u
    snijtechniekenkl-05012024144751.jpg