Peter Vandermeersch, kookschool De Zonnekeuken
Vegetarische maaltijdsalades en dipsausjes
Een salade kan zoveel meer zijn dan wat rauwkost met een vinaigrette. Je leert in deze les volwaardige vegetarische maaltijdsalades met granen, goed verteerbare rauwe en lauwe seizoensgroenten, diverse soorten eiwitten, verse en gedroogde kruiden en verschillende soorten oliën maken.
Je leert van je salades volwaardige op zichzelf staande bereidingen te maken. Er is ook aandacht voor de snijvormen, de kleur en de soorten azijn die kunnen worden gebruikt. Passende sausjes kunnen een salade nog een meerwaarde bezorgen.
Data: Donderdag 20 juni en
Donderdag 27 juni van 19.00 tot 22.00 u.
in Het Applauws, Lauwe
Begeleiding: Peter Vandermeersch, kookschool De Zonnekeuken i.s.m. Avansa Mid- en Zuidwest
Inschrijving: € 68,00
Locatie
leskeuken Applauws Lauwe
Datum
Je hebt misschien ook interesse in

Verfijnde gerechten
Verfijnde gerechten

Side dishes voor de barbecue
Side dishes voor de barbecue

De zomerse lunchbox
De zomerse lunchbox

De hele wereld op je bord
De hele wereld op je bord

Comfortfood in een gezond jasje