Peter Vandermeersch, kookschool De Zonnekeuken

Vegetarische maaltijdsalades en dipsausjes

Een salade kan zoveel meer zijn dan wat rauwkost met een vinaigrette. Je leert in deze les volwaardige vegetarische maaltijdsalades met granen, goed verteerbare rauwe en lauwe seizoensgroenten, diverse soorten eiwitten, verse en gedroogde kruiden en verschillende soorten oliën maken.

Je leert van je salades volwaardige op zichzelf staande bereidingen te maken. Er is ook aandacht voor de snijvormen, de kleur en de soorten azijn die kunnen worden gebruikt. Passende sausjes kunnen een salade nog een meerwaarde bezorgen.

Data: Donderdag 20 juni en
Donderdag 27 juni van 19.00 tot 22.00 u.
in Het Applauws, Lauwe
Begeleiding: Peter Vandermeersch, kookschool De Zonnekeuken i.s.m. Avansa Mid- en Zuidwest
Inschrijving: € 68,00

Locatie

leskeuken Applauws Lauwe

Datum

van do. 20.06.2024totdo. 27.06.2024
    vegetarische-salade-en-dipsaus-2kl-05012024150732.jpg

Je hebt misschien ook interesse in

verfijnde-gerechten-23122024143409.jpg

Verfijnde gerechten

Verfijnde gerechten

wo. 26.02.2025-wo. 12.03.2025
wo. 26.03.2025-wo. 02.04.2025
di. 25.02.2025-di. 11.03.2025
Info
side-dishes-bbq-23122024144548.jpg

Side dishes voor de barbecue

Side dishes voor de barbecue

05.06.2025
19:00-21:30 u
Info
zomerse-lunchbox-2-23122024144211.jpg

De zomerse lunchbox

De zomerse lunchbox

08.05.2025
19:00-21:30 u
Info
wereldkeuken-23122024143937.jpg

De hele wereld op je bord

De hele wereld op je bord

03.04.2025
19:00-21:30 u
Info
healthy-comfort-23122024143703.jpg

Comfortfood in een gezond jasje

Comfortfood in een gezond jasje

27.02.2025
19:00-21:30 u
Info