2 Results found


Feestmenu

Ter voorbereiding op de feestdagen maakt Isabelle enkele feestgerechten klaar die we achteraf ook mogen proeven. Tijdens deze feestelijke demonstratieles geeft Isabelle stap voor stap uitleg bij het bereiden van een verfijnd en haalbaar feestmenu. 
Je krijgt praktische receptentips, slimme keukentechnieken en originele ideeën om je gasten te verrassen. Op het menu staan o.a. Carpaccio van coquille, Kwartelei tonato, feestelijk vispannetje, Parelhoenfilet met mango-bietentorentje en een feestelijk dessert ...  

04.11.2025 13:30-16:30 u
04.11.2025 19:00-22:00 u
culinair, uitDB, UiTPAS, vorming avond

Feestelijke bereidingen uit de vegetarische keuken

De vegetarische keuken biedt heel wat nieuwe, interessante alsook gezonde mogelijkheden voor feestelijke gelegenheden. In deze les leer je enerzijds hoe je je vegetarische bereidingen feestelijker, smakelijker alsook kleurrijker kunt maken. Anderzijds leer je ook toegangelijke feestelijke hapjes, sausjes en bereidingen klaarmaken die zich gemakkelijk laten integreren. 
Deze activiteit richt zich zowel tot wie zijn/haar eerste stappen zet in de vegetarische wereld als tot wie zich hierin meer wil bekwamen.
Een volledig feestelijk vegetarisch buffet is in de prijs begrepen.

Begeleiding: Peter Vandermeersch, kookschool De Zonnekeuken i.s.m; Avansa Mid- en Zuidwest.
Meebrengen: schort, handdoek en bewaardoosjes.

17.12.2025
19:00-22:00 u
culinair, uitDB, UiTPAS, vorming avond