Laurent Coppens, gepassioneerd Italië-kenner en gelegenheidskok
Herfst en winter in de Italiaanse plattelandskeuken
Tijdens de Italiaanse kookdemo in het najaar staan opnieuw meerdere gerechten op de kaart. Een typisch gerecht voor de herfst zijn de pappardelle alla boscaiola: brede slierten pasta met bospaddestoelen. Daarna bereiden we samen een gefrituurde Italiaanse omelet (frittata) met aardappelschijfjes en stukjes verse worst. Gegrilde paprika, in fijne reepjes gesneden en gemarineerd, passen daar heel goed bij. Eindigen doen we met een lekkere gelato affogato: roomijs halfverdronken in Italiaanse koffie met amaretto en verkruimelde harde amarettokoekjes.
Vrijdag 6 oktober van 19.00 tot 22.30 u. in leskeuken CC De Steiger
of
Woensdag 18 oktober van 19.00 tot 22.30u in leskeuken Lauwe
Begeleiding: Laurent Coppens, gepassioneerd Italiëkenner en gelegenheidskok
Inschrijving: € 15,00 (+ €14,00 ingrediënten de avond zelf te betalen, recepten inbegrepen)
Max. aantal deelnemers: 22
Locatie
Leskeuken
Datum
Locatie
leskeuken Applauws Lauwe
Datum