Laurent Coppens, gepassioneerd Italië-kenner en gelegenheidskok

Herfst en winter in de Italiaanse plattelandskeuken

Tijdens de Italiaanse kookdemo in het najaar staan opnieuw meerdere gerechten op de kaart. Een typisch gerecht voor  de herfst zijn de pappardelle alla boscaiola: brede slierten pasta met bospaddestoelen. Daarna bereiden we samen een gefrituurde Italiaanse omelet (frittata) met aardappelschijfjes en stukjes verse worst. Gegrilde paprika, in fijne reepjes gesneden en gemarineerd, passen daar heel goed bij. Eindigen doen we met een lekkere gelato affogato: roomijs halfverdronken in Italiaanse koffie met amaretto en verkruimelde harde amarettokoekjes.  

Woensdag 18 oktober van 19.00 tot 22.30 u. in leskeuken Het Applauws Lauwe - volzet!

of

Woensdag 25 oktober van 19.00 tot 22.30 u. in Het Applauws Lauwe (extra datum)


Begeleiding: Laurent Coppens, gepassioneerd Italiëkenner en gelegenheidskok

Inschrijving: € 15,00 (+ €14,00 ingrediënten de avond zelf te betalen, recepten inbegrepen)

Max. aantal deelnemers: 22  


Locatie

leskeuken Applauws Lauwe

Datum

25.10.2023 19:00-22:30 u
    6-10072023172441.png