Peter Vandermeersch, kookschool De Zonnekeuken

Lekker en gezond zonder vlees

Je leert op een passende en juiste manier met deze ingrediënten werken en ze eenvoudig maar vooral ook smakelijk en kleurrijk te bereiden tot volwaardige maaltijden.
We maken onder andere bereidingen op basis van het lichte granen- en noteneiwit, het veelzijdige peulvruchten eiwit alsook het zuivel eiwit.
De bereidingen zijn zeer toegankelijk voor niet-vegetariërs én voor kinderen.  

Datum: 3 donderdagen van 19.00 tot 22.00 u. in de leskeuken van Het Applauws
November: 16 - 23
December: 7

Begeleiding: Peter Vandermeersch, kookschool De Zonnekeuken

Inschrijving: € 99,00 inclusief ingrediënten


Locatie

leskeuken Applauws Lauwe

Datum

van do. 16.11.2023totdo. 07.12.2023
    9-13072023084603.png

Je hebt misschien ook interesse in

3-10072023171015.png

Foodprepping

Foodprepping

27.09.2023
19:30-22:00 u
Info
6-10072023172441.png

Herfst en winter in de Italiaanse plattelandskeuken

Herfst en winter in de Italiaanse plattelandskeuken

06.10.2023 19:00-22:30 u
18.10.2023 19:00-22:30 u
Info
8-10072023173925.png

Culinaire reis rond de wereld

Culinaire reis rond de wereld

15.11.2023 19:00-21:30 u
17.11.2023 11:00-13:30 u
16.11.2023 19:00-21:30 u
Info
4-10072023171708.png

Vegetarische risotto's

Vegetarische risotto's

04.10.2023
19:00-22:00 u
Info