
P. Vandermeersch, De Zonnekeuken
Vegetarisch koken in de lente met verse en wilde kruiden
Het koken met de seizoenen verrijkt je voedingspatroon met telkens nieuwe smaken, kleuren, vormen, texturen en ingrediënten. Het ritme van de seizoenen brengt het gehele jaar door beweging
en een levendige dynamiek
in je keuken en je gerechten.
Je gaat aan de slag met de nieuwe frisse
lentegroenten en het verse en wilde groen
van het moment. Je leert smaakvolle, zuiverende, volwaardige en doordachte vegetarische lentebereidingen
te maken. Je leert de typische ingrediënten en hun werking
kennen alsook hoe deze juist te gebruiken.
De recepten zijn steeds eenvoudig en gemakkelijk in te passen in de dagdagelijkse keuken en in gezinnen met kinderen.
Deze activiteit is bedoeld als kennismaking en zowel geschikt voor beginners als voor mensen met
ervaring.

Axelle Vercruysse, diëtiste
Side dishes voor de barbecue
Til je barbecue naar een hoger niveau met originele, gezonde bijgerechten. Van frisse salades tot verrassende groentegerechtjes, er is voor elk wat wils.
Voeg smaak en kleur toe aan je volgende zomerse feestmaal.