vegetarisch-koken-23122024145145.jpg

P. Vandermeersch, De Zonnekeuken

Vegetarisch koken in de lente met verse en wilde kruiden

Het koken met de seizoenen verrijkt je voedingspatroon met telkens nieuwe smaken, kleuren, vormen, texturen en ingrediënten. Het ritme van de seizoenen brengt het gehele jaar door beweging en een levendige dynamiek in je keuken en je gerechten.
Je gaat aan de slag met de nieuwe frisse lentegroenten en het verse en wilde groen van het moment. Je leert smaakvolle, zuiverende, volwaardige en doordachte vegetarische lentebereidingen te maken. Je leert de typische ingrediënten en hun werking kennen alsook hoe deze juist te gebruiken. De recepten zijn steeds eenvoudig en gemakkelijk in te passen in de dagdagelijkse keuken en in gezinnen met kinderen.
Deze activiteit is bedoeld als kennismaking en zowel geschikt voor beginners als voor mensen met ervaring.

21.05.2025
19:00-22:00 u
smaak en beleving, uitDB, UiTPAS, vorming avond
Info & tickets
side-dishes-bbq-23122024144548.jpg

Axelle Vercruysse, diëtiste

Side dishes voor de barbecue

Til je barbecue naar een hoger niveau met originele, gezonde bijgerechten. Van frisse salades tot verrassende groentegerechtjes, er is voor elk wat wils.
Voeg smaak en kleur toe aan je volgende zomerse feestmaal.

05.06.2025
19:00-21:30 u
culinair, uitDB, UiTPAS, vorming avond
Info & tickets